понеділок, 28 листопада 2022 р.



     Сьогодні рукоділля - це і хобі, і заняття, і корисна справа, і зняття стресу. Під час війни аби здолати стрес люди активніше почали займатися рукоділлям, особливо переселенці, жінки із тих територій, де ведуться бойові дії. Заняття з рукоділля в Україні допомагають дітям, підліткам та їхнім родинам відпочити від стресу далеко від дому.

    Останнім часом вироби ручної роботи набувають великої популярності. На сьогодні хендмейд вважають модним хобі. Працівники нашої бібліотеки теж мають таланти. Представляємо роботи Тукало Олени Михайлівни. Майстриня виготовляє брошки своїми руками Адже що може бути цікавіше, ніж власноруч зроблена прикраса, якої вже точно не буде ні у кого.

    Оскільки світ хендмейда прекрасний, неозорий і захоплюючий, Олена Михайлівна постійно вивчає, пробує щось нове, і, звичайно ж, прагне вдосконалювати те, чого вже навчилася. Спектр творчості майстрині незвичайно широкий. Вона займається декупажем, холодним фарфором, вишивкою, плетінням з паперових трубочек.

    «У будь-якій роботі величезну роль відіграють навички, – зауважує майстриня – А вони напрацьовуються тільки з досвідом. Вивчайте матеріал, із яким працюєте, експериментуйте, спілкуйтеся з майстрами-однодумцями, вірте в себе і тоді обов’язково все вийде».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бібліотека планує розмістити тут флеш-інфо

МЕТА БЛОГУ:

- Неформальний контакт з користувачами бібліотеки
- Публікація фото та відеоматеріалів
- Знайомство з новинами бібліотечного життя
- Публікація цікавих фактів
Знайомтесь з нашими матеріалами на блозі

Залишайте коментарі