четвер, 4 квітня 2019 р.


  День кафедри математики та нформатики
 та День фахівця в бібліотеці  


19 березня в бібліотеці ВДПУ імені Михайла Коцюбинського відбувся День кафедри математики та інформатики та День фахівця для студентів спеціальностей «Математика» та «Інформатика».
У читальній електронній залі бібліотеки була оформлена виставка наукової, навчально-методичної літератури, періодичних видань за тематикою дисциплін кафедри.


В рамках «Дня фахівця» працівники бібліотеки провели для студентів огляд літератури  з математики, інформатики, геометрії, алгебри, математичного аналізу, вищої математики та ознайомили з електронними ресурсами бібліотеки.


Традиційний захід «День кафедри» розпочався з перегляду літератури. В залі електронної інформації викладачів кафедри ознайомили з роботою структурних підрозділів. Питання, які  розглядались на зустрічі, були своєчасними і важливими: книгозабезпеченість навчальних дисциплін кафедри; наповнення Інституційного репозитарію науковими публікаціями викладачів кафедри та ін.



З бібліографічними виданнями бібліотеки ознайомила провідний бібліограф інформаційно-бібліографічного відділу Т. В. Коношевська.



Питання книгозабезпечення навчальних дисциплін кафедри озвучила завідувач відділу комплектування І. О. Стопа.
З наявністю фахових періодичних видань присутніх поінформувала головний бібліотекар О. А. Пятак.

Про особливості роботи абонементу навчально-методичної літератури та рекомендації щодо підбору комплектів літератури розповіла завідувач сектору відділу обслуговування В. Л. Єрмакова.
Завідувач відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення бібліотечних процесів С. Г. Наугольних презентувала сайт бібліотеки ВДПУ та ознайомила викладачів з електронним каталогом бібліотеки, Інституційним репозитарієм, Інтернет-ресурсами.



Директор бібліотеки В. С. Білоус надала інформацію про наукометричні бази Web of Science та Scopus, консультацію з отримання коду ORCID.
Викладачі кафедри висловили щиру подяку за цікаво організовану зустріч та пропозиції і побажання щодо забезпечення подальшої співпраці кафедри та бібліотеки.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Бібліотека планує розмістити тут флеш-інфо

МЕТА БЛОГУ:

- Неформальний контакт з користувачами бібліотеки
- Публікація фото та відеоматеріалів
- Знайомство з новинами бібліотечного життя
- Публікація цікавих фактів
Знайомтесь з нашими матеріалами на блозі

Залишайте коментарі