пʼятницю, 6 квітня 2018 р.


Спільне засідання
кафедри початкової та дошкільної освіти
та бібліотеки

4 квітня у бібліотеці Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського урочисто відбувся день КАФЕДРИ ДОШКІЛЬНОЇ ТА ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ.

Працівники бібліотеки підготували виставку наукової, навчально-методичної, психолого-педагогічної літератури, яка безпосередньо пов’язана із дисциплінами, що викладаються на кафедрі. Такі наукові джерела можуть стати у пригоді як студентам так і педагогам. Цікаво та насичено про книгозабезпечення бібліотеки розповідала завідувач відділом комплектування, Стопа І.О. Бібліотекар зауважувала, що у їхньому відділі майбутні вчителі та викладачі з легкістю можуть взяти УДК для своїх публікацій.



З наявністю періодичних видань ознайомила усіх присутніх головний бібліотекар Пятак О.А.

Про особливості роботи абонементу навчально-методичної літератури, читальної електронної зали, виставкової зали раритетних книг із захопленням розповідала завідувач сектору відділу обслуговування літературою, Єрмакова В.Л.




З інституційним депозитарієм, електронними каталогами бібліотеки, умовами отримання віртуальних довідок через мережу інтернет познайомила викладачів та студентів завідувач відділом інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення, Наугольних С.Г.





Протягом усього дня викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти разом із студентами відвідували бібліотеку та охоче цікавилися можливостями, які вона пропонує.

Особливо заінтригувала така екскурсія групи 1 ОДП та 1ПДЛ разом із завідувачем кафедри канд..пед.наук., доц. Голюк О.А.; захопливою та експресивно розглядала виставку педагогічної літератури група 2 АППІ разом із канд..пед.наук., доц. Грошовенко О.П.; задоволеними та сповненими враження залишилися і студенти заочного відділу, група 2А1ПДЗ, із канд..пед.наук., доц. Присяжнюк Л.А.



Дякуємо, шановним бібліотекарям за підготовку та проведення дня КАФЕДРИ ДОШКІЛЬНОЇ ТА ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ, їх допомогу у освітньому процесі. Бажаємо нашій бібліотеці процвітання!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Бібліотека планує розмістити тут флеш-інфо

МЕТА БЛОГУ:

- Неформальний контакт з користувачами бібліотеки
- Публікація фото та відеоматеріалів
- Знайомство з новинами бібліотечного життя
- Публікація цікавих фактів
Знайомтесь з нашими матеріалами на блозі

Залишайте коментарі