четвер, 12 жовтня 2017 р.




Відзначаємо  Всеукраїнський день бібліотек          



Напередодні професійного свята у освітянській книгозбірні відбулися урочисті збори. Привітати із Всеукраїнським днем бібліотек прийшов Перший проректор з науково-педагогічної роботи С.О. Гусєв, який високо оцінив діяльність університетської бібліотеки. Від імені ректора Н.І. Лазаренко та всього ректорату привітав працівників бібліотеки з професійним святом. 





За сумлінне виконання посадових обов’язків вручив Почесні грамоти Вінницького педуніверситету завідувачу відділу І.О. Стопі , провідному бібліотекарю Б.І. Федорук та оголосив подяку завідувачу сектору Т.М. Чернелівській . Провідний редактор бібліотеки Т.А.Кузнєцова, головний бібліограф Т.М. Баланюк, бібліотекар І-ї категорії Н.В. Юнаш відзначені Почесними грамотами Асоціації бібліотек Вінниччини. 




           Також бібліотека була учасником конкурсу бук трейлерів «Літературний дивосвіт» методичного об’єднання бібліотек м. Вінниці. За бук трейлер «Улюблені книги дитинства: письменник-подолянин М.
лаїні» завідувач відділу С.Г. Наугольних виборола призове місце.



          







До свята працівниками бібліотеки оформлені цікаві виставки-інсталяції. Книжкова виставка «Забуті книги» нагадує читачам про не заслужено забуті книги та закликає прийти до бібліотеки, вмоститися уся запропонованою шаллю та почитати. 





Виставка «Веселкова палітра книжкових подарунків» представляє книги подаровані читачами бібліотеки. А у читальній залі періодичних видань до уваги читачів підготовлено виставку «Ми прагнемо словом освятити душу».

Показати працівника бібліотеки з дещо іншого боку, як майстринь з золотими руками – мета виставки «Креативне рукоділля». На що тільки не здатні ці бібліотекарі! Вони і в’яжуть, і плетуть, і вишивають, і роблять унікальні вироби з таких незвичних матеріалів.






        
Особливу увагу студентів та викладачів університету привернула виставка-інсталяція «Ріка знань», яку підготували працівники відділу обслуговування науковою та художньою літературою. Основний ініціатор та творчий натхненник – Б.І. Федорук. 

 


Ріка із книг, яка наповнює «невичерпне джерело», і протікає ця ріка у бібліотеці. А бібліотеки і книги – вічні, як вічне прагнення до знань.


 Репортаж- Білоус Валентина Степанівна
Фото- Пилипенко Ярослава







Немає коментарів:

Дописати коментар

Бібліотека планує розмістити тут флеш-інфо

МЕТА БЛОГУ:

- Неформальний контакт з користувачами бібліотеки
- Публікація фото та відеоматеріалів
- Знайомство з новинами бібліотечного життя
- Публікація цікавих фактів
Знайомтесь з нашими матеріалами на блозі

Залишайте коментарі