середу, 22 березня 2017 р.




Свято дитячого читання

У бібліотеці Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який продовжиться до Міжнародного дня дитячої книги (2 квітня, дня народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена).
На свято дитячої книги до книгозбірні завітали учні першого класу школи № 8. 













Організатор заходу, провідний бібліотекар читальної зали Броніслава Іванівна Федорук, розповіла про те, яке значення має книга у житті людини, ознайомила школярів з дитячою літературою, яка є у фонді, звернула увагу, як потрібно користуватися книгою. 
З великим задоволенням діти відгадували казкову вікторину та взяли активну участь у фест-лотереї «Казкові персонажі».
Разом з Ярославою Пилипенко під пісню Т. Кароль «Україна – це ми!» провели флеш-моб.

Упродовж тижня на науковому абонементі діятиме книжкова виставка «Казка + пригода, читаю з насолодою», з якою студенти мають можливість ознайомитися та використовувати у навчальному процесі.



Адже казка – це дитинство людства і його мудрість. Читайте, і слухайте казки, легенди, пісні, притчі… Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас, сіють доброту і мудрість, навчають, як треба по правді жити, – такими словами Броніслава Іванівна закінчила захід та вручила маленьким гостям подарунки на згадку, а кращому читачу  – гарну дитячу книжку. Ростіть, дітки, читайте, мрійте, можливо, хтось з вас з часом і обере професію вчителя, стане студентом Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського

1 коментар:

  1. Здравствуйте!

    Спасибо за Ваш огромный труд! Я думаю детям будет очень интересно и познавательно просмотреть powerball результаты лотерии http://localotto.com/ru/powerballusa Это Всегда радость и большое насложжение видеть детей которые играют и принимают участие в лотереях!

    ВідповістиВидалити

Бібліотека планує розмістити тут флеш-інфо

МЕТА БЛОГУ:

- Неформальний контакт з користувачами бібліотеки
- Публікація фото та відеоматеріалів
- Знайомство з новинами бібліотечного життя
- Публікація цікавих фактів
Знайомтесь з нашими матеріалами на блозі

Залишайте коментарі